Logo cs.boatexistence.com

Čí dcera je shraddha kapoor?

Obsah:

Čí dcera je shraddha kapoor?
Čí dcera je shraddha kapoor?

Video: Čí dcera je shraddha kapoor?

Video: Čí dcera je shraddha kapoor?
Video: Tu Hi Hai - Full Video | Half Girlfriend | Arjun Kapoor & Shraddha Kapoor | Rahul Mishra 2024, Smět
Anonim

Shraddha Kapoor, dcera bollywoodského herce Shakti Kapoor, debutovala v Bollywoodu v dramatu pro teenagery Luv Ka The End. Není jen herečka, ale také zpěvačka. Před Luv Ka The End měl Shraddha také krátkou roli ve filmu o loupeži z roku 2010 Teen Patti.

Jak se jmenuje otec Shraddha Kapoor?

Herec Shraddha Kapoor je velmi blízko své rodině – otec Shakti Kapoor, matka Shivangi Kolhapure a bratr Siddhanth Kapoor.

Kdo je manželka Shraddha Kapoora?

Herec Shakti Kapoor v nedávném rozhovoru pro Spotboye promluvil o svatbě dcery Shraddha Kapoor s fotografem Rohanem Shreshtha a řekl, že se v nejbližší době brát nebudou on „nepožádal o Shraddhovu ruku. Shraddha Kapoor a Rohan Shreshtha mají pověsti…

Kdo je milovník Shraddha Kapoor?

Shraddha Kapoor, přítel Rohan Shrestha jsou právě na Maledivách na předsvatebním obřadu Priyaanka Sharmy a Shazy Morani. Od té doby, co se fotky z oslavy jejích narozenin staly virálními, fanoušci netrpělivě čekají, až uslyší něco o jejich svatbě.

Jsou Anil Kapoor a Shraddha Kapoor příbuzní?

Na Instagramu se podělili o fotky ze své velkolepé svatby. Priyaankův bratranec Shraddha Kapoor, matka Padmini Kolhapure a Anil Kapoor tančili na jeho baaraatu, jako by žádný zítřek nebyl.

Doporučuje: