Logo cs.boatexistence.com

Kolik si účtuje shraddha kapoor za film?

Obsah:

Kolik si účtuje shraddha kapoor za film?
Kolik si účtuje shraddha kapoor za film?

Video: Kolik si účtuje shraddha kapoor za film?

Video: Kolik si účtuje shraddha kapoor za film?
Video: Zásobuje Šporcla i Ženatého: Kolik si účtuje mistr smyčců?! 2024, Smět
Anonim

Shraddha Kapoor si účtuje přibližně 5 milionů korun za film jako honorář za herecké výkony. Jejím zdrojem bohatství je profesionální herec, performer, zpěv, podpora, modeling a různé další zdroje.

Kolik si Shraddha Kapoor účtuje za film?

Herečka je jednou z mladých nejlépe placených hereček v bollywoodském průmyslu. Měsíční příjem Shraddha Kapoora je 1 crore+. Maximum jejích výdělků pochází z bollywoodských filmů. Poplatek za film Shraddha Kapoor je 5 milionů INR.

Kolik dostává Shraddha Kapoor zaplaceno?

Čisté jmění Shraddha Kapoorové 2021

Její čisté jmění v indických rupiích je kolem 102 milionů. Shraddha Kapoor je jednou z nejlépe placených hereček v Indii. Její roční příjem je více než 10 milionů v roce 2021.

Kolik si Shraddha Kapoor účtuje za reklamu?

Herečka si za reklamu účtuje 2 až 6 kr/den. King Of Bollywood si za potvrzení účtuje 4 až 10 milionů korun/den. Bhai of Bollywood si za reklamu účtuje 4 až 10 crores/den.

Kolik si Kriti Sanon účtuje za film?

Poplatek Kriti za film je 4 milionů. Má také svou oděvní řadu 'Ms. Taken' Svou značku uvedla na trh v roce (2016), ze které vydělává obrovské příjmy. Podporuje různé značky a vydělává peníze, poplatek za značku Kriti Sanon je 30 až 35 lakhů.

Doporučuje: