Logo cs.boatexistence.com

Kdo je snoubenec trisha paytas?

Obsah:

Kdo je snoubenec trisha paytas?
Kdo je snoubenec trisha paytas?

Video: Kdo je snoubenec trisha paytas?

Video: Kdo je snoubenec trisha paytas?
Video: Cool Guy Kai: Onision's Better Half 2024, Smět
Anonim

Trisha Kay Paytas je americká youtuberka a zpěvačka. Primární kanál YouTube „blndsundoll4mj“společnosti Paytas se skládá z široké škály obsahu, včetně vlogů zaměřených na životní styl, hudebních videí a mukbangů. V květnu 2021 nashromáždili zhruba 5 milionů odběratelů a zhruba 2,2 miliardy celoživotních zhlédnutí.

S kým je Trisha Paytas zasnoubená?

YouTuberka Trisha Paytas je zasnoubená s mužem jménem Moses Hacmon. Pár se setkal na seznamovací show, kterou pořádali Ethan Klein a Hila Klein z H3 Podcast.

S kým byla Trisha Paytas zasnoubená v roce 2019?

Paytas je zasnoubená se švagrem populárního YouTubera Ethana Kleina Kontroverzní internetová osobnost Trisha Paytas v pátek oznámila, že je nyní zasnoubená. V příspěvku na Instagramu a v samostatném videu TikTok o Vánocích Paytas oznámil, že izraelský umělec Moses Hacmon ji požádal o ruku.

Je Trishin snoubenec příbuzný Ethanovi?

Trisha Paytas má komplikovanou historii s youtuberským párem H3H3, Ethanem a Hila Klein Ale Paytas je nyní zasnoubená s Hiliným bratrem a společně s Ethanem moderuje podcast. V červnu Paytas řekl, že opouští podcast „Frenemies“, který spolupořádají s Kleinem.

Rozešli se Trisha a Mojžíš v roce 2021?

Ne, Trisha a Mojžíš se nerozešli. … Nejenže Trisha nemluvila o těchto obviněních proti Mojžíšovi, ale také před dnem, po Mercuryho bombastických příbězích na Instagramu, sdílela na svém kanálu nové video s ním.

Doporučuje: