Logo cs.boatexistence.com

Kdo koupil la peregrina?

Obsah:

Kdo koupil la peregrina?
Kdo koupil la peregrina?

Video: Kdo koupil la peregrina?

Video: Kdo koupil la peregrina?
Video: Cheapest Private Room on Japan's Overnight Sleeper Train 😴 12 Hour Trip from Tokyo 寝台特急サンライズ出雲 vlog 2024, Smět
Anonim

Rodina Hamiltonových vlastnila La Peregrina až do roku 1969, kdy se rozhodla vydražit nyní slavnou perlu v londýnské Sotheby's. Hollywoodský královský a temperamentní romantik Richard Burton koupil perlu za 37 000 $.

Kdo nyní vlastní La Peregrina Pearl?

Často se říká, že tato perla je La Peregrina, „Poutník“, 58½ karátová perla hruškovitého tvaru, a že ji Filip daroval Marii jako svatební dar a vrátila mu ji za podmínek její vůle. La Peregrina je nyní ve vlastnictví Elizabeth Taylor: Richard Burton ji koupil v New Yorku v roce 1969.

Která herečka dostala perlu La Peregrina jako dárek?

La Peregrina Pearl a Elizabeth Taylor Kupující Richard Burton to dal své ženě Elizabeth Taylor jako dárek na Valentýna během jejich prvního manželství. Když Burton perlu koupil, byla zavěšena jako přívěsek na perlový náhrdelník.

Kolik stojí La Peregrina?

Christies odhadli hodnotu La Peregrina na mezi 2 miliony a 3 miliony $, čímž se položka 12 stala druhou nejvyšší hodnotou v aukci.

Kdo získal šperky Elizabeth Taylor?

Filmová hvězda Richard Burton oslní manželku Elizabeth Taylorovou – a zástupy jejich fanoušků – když jí koupí 69karátový diamantový prsten Cartier v ceně 1,5 milionu dolarů.

Doporučuje: