Kde je mahendra singh dhoni?

Obsah:

Kde je mahendra singh dhoni?
Kde je mahendra singh dhoni?

Video: Kde je mahendra singh dhoni?

Video: Kde je mahendra singh dhoni?
Video: Dhoni से हाथ मिलाए बिना निकल गए Hardik Pandya, VIDEO वायरल #rsbabafacts #shorts 2024, Září
Anonim

Mahendra Singh Dhoni, je bývalý indický mezinárodní hráč kriketu, který byl kapitánem indického národního týmu v omezených formátech od roku 2007 do roku 2017 a v testovacím kriketu od roku 2008 do roku 2014. MS Dhoni je jediným kapitánem v historii kriketu vyhrát všechny trofeje ICC.

Kde je teď Dhoni?

Dhoni zastává post viceprezidenta společnosti India Cements Ltd. poté, co odstoupil z Air India. India Cements je vlastníkem indického týmu Premier League Chennai Super Kings a Dhoni je jeho kapitánem od první sezóny IPL. Dne 30. prosince 2014 oznámil svůj odchod z testů.

Je Mahendra Singh Dhoni Bihari?

Já jsem z Biháru, který se narodil v Dhanbadu před vytvořením státu Džhárkhand.„Ach! tam jde, takže spojuje své kořeny Jharkhandi s MS Dhoni“, je to, co si většina z vás možná po přečtení tohoto řádku myslí. … Ano, miluji Bombaj z doby, kdy to byla Bombaj, ale stále jsem hrdý Bihari.

Je Mahendra Singh Dhoni z Uttarakhandu?

Dhoni se narodil v Ranchi, Bihar (nyní v Jharkhand), a identifikuje se jako Rajput. Jeho vesnice z otcovy strany Lvali se nachází v bloku Lamgarha v okrese Almora v Uttarakhand Dhoniho rodiče se přestěhovali z Uttarakhandu do Ranchi, kde jeho otec Pan Singh pracoval na nižších manažerských pozicích v MECONu.

Kdo je bohatší Virat nebo Dhoni?

Bývalý indický kapitán MS Dhoni je druhý nejbohatší hráč kriketu na světě s čistým jměním 767 milionů Rs. Kapitán týmu Indie Virat Kohli je třetím nejbohatším hráčem kriketu na světě s čistým jměním 638 milionů Rs.

Doporučuje: