Logo cs.boatexistence.com

Jak stará je tóga?

Obsah:

Jak stará je tóga?
Jak stará je tóga?

Video: Jak stará je tóga?

Video: Jak stará je tóga?
Video: Zeljko Joksimovic i Haris Dzinovic - Sta ce meni vise od toga - (Audio 2001) HD 2024, Smět
Anonim

Omake ve svazku 24 mangy My Hero Academia Kōhei Horikoshi obsahoval profil Himiko Togy, který odhalil, že jí je 17 let Profil také zdůraznil některá další fakta o Toze, včetně její narozeniny (7. srpna), její výška (157 cm) a její oblíbené věci (krev a granátová jablka).

Kdo je zamilovaný do tógy?

Koneckonců se ukázalo, že Toga propadla Ochaco Uraraka a fanoušci to rádi slyší. Nedávno vydala My Hero Academia novou kapitolu a právě tam se fanoušci znovu setkali s Togou.

Je Himiko Toga kluk?

Jedním z nedávných členů Ligy je Himiko Toga, dívka, jejíž výstřednost jí umožňuje pít něčí krev a poté se proměnit v jejich podobu. V lesním tréninkovém oblouku se vrhla na Ochaco a Tsuyu, pak se v hrdinském licenčním oblouku postavila jako Camie a málem vyřadila Izuku z akce.

Je tóga nezletilá?

Často se Himiko Toga chová jako dítě, buď se něčím rozveselí, nebo se vzteká, když se jí to nedaří. Nicméně ve skutečnosti není tak mladá, jak se chová. Je ve středním věku, zhruba v podobném věku jako Izuku a jeho spolužáci.

Jak starý je Himiko Toga?

Podle shrnutí je Toze 17 let a mezi její koníčky se říká krev a granátová jablka. studenti přijeli na jejich místo. Himiko se poprvé objevila na základně Tomura Shigarakiho s Dabim jako noví rekruti pro Ligu padouchů.

Doporučuje: