Logo cs.boatexistence.com

Kdy spolu winona a johnny randili?

Obsah:

Kdy spolu winona a johnny randili?
Kdy spolu winona a johnny randili?

Video: Kdy spolu winona a johnny randili?

Video: Kdy spolu winona a johnny randili?
Video: Johnny Depp and Winona Ryder: Unforgettable Love Story | Rumour Juice 2024, Smět
Anonim

Herec-producent se poprvé setkal s Winonou Ryder na premiéře filmu Great Balls of Fire z roku 1989! když bylo herečce pouhých 17 let. V 1990 si zahráli ve Střihorukém Edwardovi a Depp později navrhl.

Chodili Johnny Depp a Winona Ryder během Střihorukého Edwarda?

Winona Ryder a Johnny Depp byli zasnoubeni, zatímco natáčeli 'Edward Scissorhands'… Zasnoubení zůstali v letech 1989-1993 a jejich rozchod byl pro oba herce srdcervoucí. Podle Rydera to pro ni bylo obzvlášť těžké, protože Depp byl její první skutečnou láskou. "Když jsem potkala Johnnyho, byla jsem čistá panna. "

Jsou Johnny Depp a Winona Ryder stále přátelé?

Johnny Depp a Winona Ryder si v 90. letech dali pár gólů, navzdory tomu, jak mladí byli, když se rozhodli zasnoubit. Pár se poprvé setkal na premiéře filmu v roce 1989 a po tříletém zasnoubení vše ukončil. Přesto jejich přátelství po rozchodu nikdy skutečně neskončilo.

Jaký byl věkový rozdíl mezi Johnnym a Winonou?

Depp je asi o 8 let starší než Ryder Když se Depp poprvé podíval na Rydera, není jasné, jestli věděl, jak je mladá. Ryder se narodil v roce 1971 a byl zasnouben v pouhých 19 letech.

Randili Winona Ryder a Keanu Reeves?

Zatímco Reeves a Ryder spolu nikdy oficiálně nerandili, možná jsou manželé… … Ne, přísahám bohu, že si myslím, že jsme ve skutečném životě manželé,“řekl Ryder pro Entertainment Weekly v roce 2018. „V té scéně použil Francis [Ford Coppola] skutečného rumunského kněze. Zastřelili jsme mistra a on to celé udělal.

Doporučuje: