Logo cs.boatexistence.com

Randili kelianne stankus a tayler holder?

Obsah:

Randili kelianne stankus a tayler holder?
Randili kelianne stankus a tayler holder?

Video: Randili kelianne stankus a tayler holder?

Video: Randili kelianne stankus a tayler holder?
Video: Tayler Holder, Kelianne Stankus & Nate Wyatt — “Feels Like Christmas” (Official Video) 2024, Smět
Anonim

'Protože Taylor a já jsme byli prostě… jsme nejlepší přátelé na konci dne,“řekla, když se jí ptali na vztah mezi ní a hvězdou sociálních sítí. "Jsme přátelé pět let, takže jsme jen nejlepší kamarádi." Na internetu bychom mohli říct: ‚Jo. Jsme jen přátelé, ale všichni budou stále jen spekulovat."

Chodili někdy Tayler a Kelianne?

Po skončení vztahu s Kaylyn si Tayler škádlil románek s Dixie D'Amelio. … Také předstírali, že jsou pár pro další video v červnu 2020, ale Kelianne je nyní ve vztahu s modelem Chase Mattsonem.

S kým chodil Tayler Holder?

Tayler je zvyklý předávat podrobnosti o svém osobním životě svému online sledování a randění modelka Charly Jordan nebyla jiná. Ti dva byli společně ve videích YouTube a TikToks. Dokonce natočil video pro svou bývalou Sommer Ray, ve kterém jí řekl, aby přestala „házet stín“na jeho vztah s Charly.

S kým chodila Kelianne Stankus?

Kelianne Stankus a Chase Mattson se hlasitě vyjádřili k jejich vztahu. Chase, který je otcem dvou dětí, začal s Kelianne chodit v květnu 2020. Od té doby jsou nerozluční. Kelianne často navštěvovala své sociální sítě, aby zveřejnila jejich společné fotky.

Jsou Charly a Tayler Holder spolu?

Časová osa vztahu Taylora Holdera a Charlyho Jordana byla bouřlivá. Po rozchodu s fit-fluencerkou Sommer Ray v červenci 2020 Holder oficiálně oznámil svůj románek s Charly Jordanem v stydlivém videu na otázky a odpovědi v říjnu téhož roku.

Doporučuje: