Logo cs.boatexistence.com

Dostal tandem boogie žraloka?

Obsah:

Dostal tandem boogie žraloka?
Dostal tandem boogie žraloka?

Video: Dostal tandem boogie žraloka?

Video: Dostal tandem boogie žraloka?
Video: The Sharks Are Impressed With Family Business Tandem Boogie | Shark Tank US | Shark Tank Global 2024, Červenec
Anonim

Na Shark Tank Season 12 Episode 17 vstoupila Clark Family do Tanku a hledala 100 000 $ za 10 % tandemového boogie a přijala nabídku 100 000 $ za 35 % od Roberta Herjavce Robert Herjavec Herjavec se narodil v roce 1962 ve Varaždinu, SFR Jugoslávie (dnešní Chorvatsko) a své rané dětství prožil ve Zbjegu V roce 1970, když bylo Herjavcovi osm let, rodina opustil zemi, do které byl předtím uvězněn Herjavecův otec Vladimír za to, že vystoupil proti režimu. https://en.wikipedia.org › wiki › Robert_Herjavec

Robert Herjavec – Wikipedie

a Daniel Lubetzky.

Co se stalo tandemovému tanku se žraloky Boogie?

Po epizodě Tandem Boogies Shark Tank původně odvysílané v březnu 2021 se společnost přejmenovala na TANDM Surf a uvedla na trh nafukovací tandemové surfovací prkno – viz výše.

Kolik stojí tandemové boogie?

Jaká je cena a kde ji koupit? Tandem Boogie Boards se prodává za $459 za prkno a koupíte je zde.

Kdo je Daniel na Shark Tank?

Daniel Lubetzky, zakladatel a generální ředitel společnosti KIND, má za úkol učinit svět o něco vlídnějším jedním občerstvením a jednáním. Společnost KIND, výrobce lahodných a výživných potravin, vytvořila novou kategorii zdravého občerstvení uvedením svých prvních ovocných a ořechových tyčinek v roce 2004.

Co je tandemový boogie board?

TANDEMOVÝ BODYBOARDING

Navrženo pro dva lidi pro snadné chytání vln bez jakýchkoli zkušeností. … Tandem Bodyboard je dokonalá lodní hračka! Je nafukovací a odolný a pojme dva lidi na hodiny plavby!

Doporučuje: