Logo cs.boatexistence.com

Zemře Julie v romeovi a julii?

Obsah:

Zemře Julie v romeovi a julii?
Zemře Julie v romeovi a julii?

Video: Zemře Julie v romeovi a julii?

Video: Zemře Julie v romeovi a julii?
Video: Rozbor díla: Romeo a Julie (W. Shakespeare) 2024, Smět
Anonim

V zoufalém pokusu o opětovné shledání s Romeem sleduje Julie bratrovo spiknutí a předstírá svou vlastní smrt. … Julie se probudí a najde vedle mrtvolu Romea a zabije se. Truchlící rodina souhlasí s ukončením jejich sporu. Přečtěte si naše shrnutí postav Romea a Julie.

Skutečně Juliet umírá?

Juliet umírá na následky tragického nedorozumění, stejně jako její milovaný Romeo. … Věřil, že je skutečně mrtvá, a vzal jed a zhroutil se mrtvý vedle ní. Navzdory mnichovým prosbám Julie popadne Romeovu dýku a vrazí si ji do srdce. Padá mrtvá, její tělo je přehozené přes Romeovo.

Zemřou Romeo a Julie na konci?

Na konci Romea a Julie se Romeo vrací do Verony, protože věří, že Julie je mrtvá. … O chvíli později se Julie probudí, a když najde Romea mrtvého, vrazí si jeho meč do prsou. Tento konec přehraje v miniatuře strukturu hry jako celku.

Zemřeli Romeo a Julie pro lásku?

Zemřeli Romeo a Julie pro lásku nebo pro něco úplně jiného v Romeovi a Julii? Romeo a Julie mohou zemřít pro lásku, ale zemřeli v důsledku vzájemné nenávisti svých rodin … Každý si vezme život z lásky k tomu druhému, ale vzít si ho nikdy nebylo nutné kdyby to nebylo kvůli sporům rodin.

Jak Juliet poprvé zemře?

Jak se Juliet nejprve pokusila zabít? Políbením Romeos otrávil rty.

Doporučuje: