Logo cs.boatexistence.com

Jaké meče spravedlnosti?

Obsah:

Jaké meče spravedlnosti?
Jaké meče spravedlnosti?

Video: Jaké meče spravedlnosti?

Video: Jaké meče spravedlnosti?
Video: Чем больше сила, тем больше прилетит финальному боссу ► 4 Прохождение Marvel’s Spider-Man Remastered 2024, Smět
Anonim

Swords of Justice (japonsky: 聖剣士 Sacred Swordsmen) je souhrnný termín pro kvartet Cobalion, Terrakion, Virizion a Keldeo. Fanoušci je také běžně nazývají legendární mušketýři.

Který meč spravedlnosti je nejlepší?

Terrakion je jasným šampionem Pokémonů Three Swords of Justice s nejlepšími statistikami a nejlepším pohybem ze skupiny. Virizion by mohl hrát roli v Ultra League of pvp, ale kromě toho neposkytuje moc hodnoty a Cobalion prostě zaostává.

Kdo je nejrychlejší Meče spravedlnosti?

Osobnost a vlastnosti. Podle Keldea je Virizion velmi klidný a chladný Pokémon. Jako člen Swords of Justice je nejchytřejší a nejrychlejší.

Co se stane, když chytíte Cobalion Terrakion a Virizion?

Pokud omylem zabijete Cobalion, Virizion nebo Terrakion, nebojte se – obnoví se! Aby se tito legendární pokémoni znovu objevili, můžete udělat jednu z následujících akcí: Odletět z oblasti, ve které se nacházíte, a vrátit se na místo, kde jste legendárního pokémona původně našli.

Kdo je čtvrtým mečem spravedlnosti?

Čtvrtý a nejmladší člen Swords of Justice, Keldeo, nepotřebuje trenéry, aby našli jeho stopy. Místo toho, pokud máte ve skupině Virizion, Terrakion a Cobalion, můžete se vydat k jezeru Ballimere. Na malém ostrově v této oblasti najdou trenéři prázdný hrnec, ve kterém si můžete připravit kari.

Doporučuje: