Logo cs.boatexistence.com

Zemřel dharmendra?

Obsah:

Zemřel dharmendra?
Zemřel dharmendra?

Video: Zemřel dharmendra?

Video: Zemřel dharmendra?
Video: live : Dharmendra Passed away l Bollywood superstar Dharmendra ki death l death news 2024, Smět
Anonim

Zemřel ve středu ráno v nemocnici v Bombaji ve věku 98 let po dlouhodobé nemoci. Zůstala po něm jeho manželka, zkušená herec Saira Banu. Večer téhož dne byl uložen se všemi státními poctami na hřbitově Juhu.

Kde je Dharmendra?

Ostřílený herec Dharmendra, který v současné době žije na svém statku Lonavala (podívám se na jeho nedávné příspěvky na Instagramu), v pátek nahlédl do svého honosného domu. Herec (84) také překvapil své fanoušky oznámením, že se připravuje na nový film.

Jak starý je Dharmendra?

Související. NEW DELHI: Ostřílený bollywoodský herec Dharmendra dovršil 85 v úterýa jeho manželka-herečka Hema Malini se rozhodla sdílet vřelý příspěvek a děkovat všem jejich fanouškům.

Souvisí Abhay Deol s Dharmendrou?

Je to synovec herce Dharmendry a bratranec Sunny Deol, Bobby Deol, Esha Deol a Ahana Deol. Abhay Deol v rozhovoru pro Rediff uvedl, že se nevěnuje herectví kvůli svému otci, ale protože se divadlu věnoval už od školy. "V 18 jsem se rozhodl, že se do toho pustím. "

Je Dharmendra stále ženatý s Prakash Kaur?

Dharmendra a Prakash Kaur jsou manželé 65 let, ale oba se spolu objevili při několika příležitostech. Prakash Kaur žije se svými syny Bobbym a Sunny. … Dharmendra se oženil s Hemou Malini v roce 1979, aniž by se s Prakashem rozvedl. Dharmendra a Prakash Kaur mají čtyři děti - Bobby Deol, Sunny Deol, Ajeta a Vijeta.

Doporučuje: