Logo cs.boatexistence.com

Měl dr dre mozkové aneuryzma?

Obsah:

Měl dr dre mozkové aneuryzma?
Měl dr dre mozkové aneuryzma?

Video: Měl dr dre mozkové aneuryzma?

Video: Měl dr dre mozkové aneuryzma?
Video: Forgot About Dre 2024, Smět
Anonim

Dr Dre se vyjádřil ke své nedávné léčbě mozkového aneuryzmatu. Rapper a producent byli v lednu převezeni na jednotku intenzivní péče v nemocnici Cedars-Sinai v Los Angeles poté, co utrpěl zdravotní strach. … „A já půjdu dál a doufejme, že budu žít dlouhý a zdravý život. Cítím se fantasticky.”

Měl Dre mozkové aneuryzma?

Americký rapper a producent Dr Dre byl propuštěn z nemocnice poté, co byl léčen na mozkové aneuryzma … Tým Dr Dre později vydal prohlášení, ve kterém uvedl rapper – jehož skutečné jméno je Andre Romelle Young - byl ve stabilizovaném stavu. "Děkuji své rodině, přátelům a fanouškům za jejich zájem a přání všeho dobrého. "

Kdy utrpěl doktor Dre mozkové aneuryzma?

Superstar zjevně utrpěla aneuryzma v pondělí 4. ledna a od té doby se zotavuje v Cedars-Sinai Medical Center v Los Angeles, CA.

Přežilo DRE mozkové aneuryzma?

Dre byl v úterý léčen na mozkové aneuryzma, později na Instagramu zveřejnil, že se mu „vede skvěle“. Lékaři řekli, že ještě nezjistili, co způsobilo jeho aneuryzma, ale je zatím stabilní, uvedl TMZ. "Mám se skvěle a dostává se mi skvělé péče od mého lékařského týmu," napsal.

Co je mozkové aneuryzma Dr Dre?

Hudební producent byl přijat do Cedars-Sinai Medical Center poté, co údajně utrpěl aneuryzma mozku. „Co je to mozkové aneuryzma, to abnormalita jedné z cév, stěny cévy v mozku. Je to oblast slabosti, “Dr.

Doporučuje: