Logo cs.boatexistence.com

Mohl by být Harry syn james hewitts?

Obsah:

Mohl by být Harry syn james hewitts?
Mohl by být Harry syn james hewitts?

Video: Mohl by být Harry syn james hewitts?

Video: Mohl by být Harry syn james hewitts?
Video: James Hewitt says he is not Prince Harry's father 2024, Smět
Anonim

Zatímco královská rodina o fámách mlčela, Hewitt popřel, že by byl Harryho biologickým otcem, a řekl Sunday Mirror v roce 2002: „ Ve skutečnosti neexistuje žádná možnost, že bych byl Harryho otcem " "Je pravda, že ty zrzavé vlasy jsou podobné těm mým a lidé říkají, že jsme si podobní. "

Je syn Williama Charlese?

Princ William, vévoda z Cambridge, KG, KT, PC, ADC (William Arthur Philip Louis; narozen 21. června 1982) je členem britské královské rodiny. Je starší syn Charlese, prince z Walesu, a Diany, princezny z Walesu.

Jaký je věkový rozdíl mezi Williamem a Harrym?

Jaký je věkový rozdíl mezi princem Williamem a Harrym? Mezi párem jsou pouze dva roky, přičemž William se narodil v roce 1982 a Harry v roce 1984. William, 39, se narodil 21. června 1982. Princ Harry, 36, vlastním jménem Henry, byl narozen 15. září 1984.

Kdo je starší William nebo Harry?

Diana chtěla, aby on a jeho starší bratr, princ William, měli širší škálu zkušeností a lépe rozuměli běžnému životu než předchozí královské děti. … Harry a William v té době pobývali se svým otcem v Balmoralu a princ z Walesu řekl svým synům o smrti jejich matky.

Jaký bude titul Kate, až bude William králem?

Když se například princ William stane králem, Kate Middletonová bude známá jako Queen Consort, což je role, na kterou se údajně již připravuje, a princ George by mohl zdědit vévodství svého otce.

Doporučuje: