Logo cs.boatexistence.com

Co se stalo tátovi Jamese Bulgera?

Obsah:

Co se stalo tátovi Jamese Bulgera?
Co se stalo tátovi Jamese Bulgera?

Video: Co se stalo tátovi Jamese Bulgera?

Video: Co se stalo tátovi Jamese Bulgera?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Smět
Anonim

Ralph Bulger je otcem Jamese, kterého měl s bývalou partnerkou Denise Fergusovou. Malý James, tehdy dvouletý, byl utržen z matčiny strany Jonem Venablesem a Robertem Thompsonem v únoru 1993. Zkroucení desetiletí ho pak mučili a zavraždili a nechali jeho tělo na železniční tratě v Liverpoolu.

Co se stalo Bulgerovu tátovi?

Ralphovi je v současnosti podle Entertainment Daily 53 let a žije v Kirkby v Liverpoolu se svou partnerkou Natalie a jejich šestiletou dcerou. Zpráva z roku 2003 od BBC News také uvedla, že Ralph Bulger byl v té době ve vztahu s jiným partnerem a že spolu měli tři dcery.

Co se stalo rodičům Venables a Thompson?

Thompsonův otec opustil rodinný dům pět let před útokem v roce 1993 a jeho matka byla alkoholička a měla deprese Před vraždou neměl žádné násilí. Policie se domnívá, že Thompson byl vůdcem útoku, který naléhal na Venablese, aby ho následoval.

Je Jon Venables v Austrálii?

Neznámé britské dítě vrah Jon Venables nepožádal o přestěhování do Austrálie, potvrdila kancelář Petera Duttona. Britský bulvární deník Daily Star tento týden uvedl, že britské úřady zvažují deportaci Venablese (36), který zavraždil dvouletého Jamese Bulgera, když mu bylo pouhých 10 let.

Co udělali Jon Venables a Thompson Jamesovi?

Thompson a Venables umístili Jamesovo tělo na koleje, zatížili mu hlavu sutinami v naději, že ho srazí vlak a jeho smrt bude vypadat jako nehoda. Poté, co opustili místo činu, bylo jeho tělo rozpůleno vlakem a nalezeno o dva dny později.

Doporučuje: