Logo cs.boatexistence.com

Jsou titáni považováni za spojence v ničemnosti?

Obsah:

Jsou titáni považováni za spojence v ničemnosti?
Jsou titáni považováni za spojence v ničemnosti?

Video: Jsou titáni považováni za spojence v ničemnosti?

Video: Jsou titáni považováni za spojence v ničemnosti?
Video: Кем были авары-покорители славян? | Аварский каганат и ранние славяне 2024, Smět
Anonim

Titáni nejsou považováni za spojence. Schopnosti karet, které odkazují na spojence, včetně The Gospel Truth a dalších podmínek darebáků, se nevztahují na Titány.

Jsou Titáni spojenci v ničemnosti?

Titani nejsou spojenci a nespustí podmínky, které hledají spojence, jako je mazanost nebo manipulace.

Co dělají spojenci v ničemnosti?

Spojenci se hrají dospodu na desce padoucha na určitém místě. Všichni spojenci mají sílu, která se používá k určení, zda mohou porazit hrdinu (i když patří padouchovi bez poražených akcí, jako je Ursula nebo zlá královna).

Mohou být titáni uvězněni na hoře Olymp?

Dostat ty Titány na horu Olymp bude trvat 9 tahů, pokud v každém tahu použijete na svém plánu akci Přesunout předmět nebo Spojenec. … To vám vážně pomůže dostat Titány na horu Olymp! Uvězněným Titánům nemůžete pohnout a pokud přesunete Titána o dvě místa, počítá se to jako jeden tah, takže jeho schopnost nemůžete použít dvakrát.

Jak funguje hromádka štěstí doktora faciliera?

Facilier má speciálního mechanika zvaného hromada štěstí. Některé karty, které zahraje, jdou do balíčku Fortune, zatímco karty v jeho balíčku osudu do něj mohou přidat další karty. Když hraje The Cards Will Tell, odhalí náhodně tři karty z balíčku Fortune. … Karty bez efektu Fortune jsou při odhalení jednoduše odhozeny.

Doporučuje: