Logo cs.boatexistence.com

Má joe anoa'i rakovinu?

Obsah:

Má joe anoa'i rakovinu?
Má joe anoa'i rakovinu?

Video: Má joe anoa'i rakovinu?

Video: Má joe anoa'i rakovinu?
Video: КӨКТЕМДІК ТЕҢЕЛУ ЖӘНЕ ЖАҢА АЙДА ӨМІРДІ ӨЗГЕРТУ МҮМКІНДІГІ 21 наурыз 2023 ж. 2024, Smět
Anonim

To proto, že loni na podzim profesionální zápasník – jinak známý jako Joe Anoa'i – oznámil, že žije s leukémií více než deset let a že jeho nemoc má vrátil. Anoa'i, nyní 33, byl poprvé diagnostikován v roce 2008 – nechal si to v soukromí – ale nemoc rychle ustoupila.

Má Roman Reigns nějakou nemoc?

Profesionální zápasník Roman Reigns se vzdává svého mistrovského titulu a opouští ring do boje leukémie Bývalý fotbalista, vlastním jménem Leati Joseph Anoaʻi, v pondělí řekl, že žil s rakovinou 11 let a že se vrátila, uvedla CNN.

Má Roman Reigns v reálném životě rakovinu?

Reigns byl diagnostikován s leukémií před 13 lety. V roce 2018 oznámil v říjnové epizodě WWE RAW, že se mu vrátila rakovina a že si dává od propagace nějaký čas. V únoru loňského roku Roman Reigns oznámil, že jeho rakovina je v remisi a že se vrací do WWE.

Trpí Roman Reigns rakovinou 2021?

Reigns oznámil, že mu byla diagnostikována leukémie 22. října a dal si pauzu od WWE, aby mohl podstoupit léčbu. Do Raw se vrátil 25. února, oznámil, že je v remisi a vrací se do akce.

Je Roman Reigns zpět leukémie?

Roman Reigns v pondělí večer na Raw oznámil, že je připraven vrátit se do ringu po čtyřech měsících boje s leukémií. Reigns vstoupil na jásot "Vítejte zpět", zatímco přijal podporu a poděkoval fanouškům. Poté oznámil, že je v remisi, a dodal: „S tím, co bylo řečeno, je velký pes zpět. "

Doporučuje: