Logo cs.boatexistence.com

Měla norma shearer šilhání?

Obsah:

Měla norma shearer šilhání?
Měla norma shearer šilhání?

Video: Měla norma shearer šilhání?

Video: Měla norma shearer šilhání?
Video: Why Norma Shearer Spent Her Last 40 Years Alive as a Lonely Recluse 2024, Smět
Anonim

2) Norma měla stav zvaný strabismus, kvůli kterému vypadala s třesoucíma se očima – proto Ziegfeldova ostrá kritika. Přesto Floův „diss“jen podpořil Shearerovo odhodlání. Byla na operaci očí. … 3) Shearer, kterou MGM povolala do Hollywoodu v roce 1923, byla naštvaná, když ji ve vlaku nepotkali zástupci studia.

Jak stará byla Norma Shearer, když zemřela?

Norma Shearer, jedna ze slavných hollywoodských hvězd 20. a 30. let, zemřela v neděli na bronchiální zápal plic v nemocnici Motion Picture and Television Country Hospital ve Woodland Hills v Kalifornii, uvedl mluvčí nemocnice. Bylo jí asi 80 let a žila v nemocnici od roku 1980.

Jsou Norma Shearer a Douglas Shearer příbuzní?

Douglas Graham Shearer (17. listopadu 1899 – 5. ledna 1971) byl kanadsko-americký průkopnický zvukový designér a režisér nahrávky, který hrál klíčovou roli ve vývoji zvukové technologie pro filmy. Starší bratr herečky Normy Shearer, za svou práci získal sedm Oscarů.

Kdo byla Norma?

Norma byla Výkonným asistentem Louise Litta ve společnosti Pearson Spectre Litt. Nikdy se v pořadu neobjeví, i když je několikrát zmíněna.

Hrála Norma Shearer na klavír?

Mayer, Norma Shearer nezačala svou filmovou kariéru před kamerou, ale hrála na klavír v němých kinech v Montrealu. … Její úspěch pokračoval, filmy včetně Barrettových z Wimpole Street, Romeo a Julie, Marie Antoinetta, Ženy a Útěk.

Doporučuje: