Logo cs.boatexistence.com

Je ventress z tlukotu srdce stále naživu?

Obsah:

Je ventress z tlukotu srdce stále naživu?
Je ventress z tlukotu srdce stále naživu?

Video: Je ventress z tlukotu srdce stále naživu?

Video: Je ventress z tlukotu srdce stále naživu?
Video: Darth Maul & Savage Opress VS Obi Wan & Adi Gallia 2024, Smět
Anonim

Clifford William Cumberbatch Simons (17. listopadu 1940 – 21. června 2019) byl herec narozený ve Walesu nejlépe známý pro svou roli PC Alf Ventress ve filmu Heartbeat, kterou hrál 18 let, od roku 1992 do roku 2010. …

Kdo zemřel na srdeční tep?

Tragicky Bill zemřel v roce 2019 ve věku 79 let. Spoluhvězda Heartbeat Jason Durr, který v ikonické show ztvárnil Mikea Bradleyho, sdílel svou soustrast a na Twitteru tehdy zveřejnil: „Je to smutné slyšet úmrtí Williama Simonse. Skvělý herec a krásný muž.

Co teď dělá David Lonsdale?

Nyní uvádí nedělní ranní show The Southport Arts Show na komunitní rozhlasové stanici Mighty FM. V roce 1993 se oženil se svou manželkou Diane. V roce 2018 se Lonsdale objevil v Emmerdale v roli soukromého detektiva a v roce 2018/2019 se objevil v pantomimě Dicka Whittingtona v Rochdale.

Objevila se někdy paní Ventress v Heartbeat?

Jeho manželka, „Mrs Ventress“, je pravidelně označována jménem, ale nikdy se osobně neobjevila Epizoda „Windows of Opportunity“však obsahovala řadu záběrů dámská udržovací skupina, které prý chodila paní Ventress, takže se mohla objevit na obrazovce, i když neidentifikovaná.

Co dělá Nick Berry v těchto dnech?

Kde je teď Nick Berry? Zdá se, že herec nadále žije poklidným životem daleko od televizního hraní. Jeho poslední role byla v roce 2012, kdy se objevil jako postava Simona Wickse v EastEnders. Poté si založil vlastní production společnost, kterou vedl do roku 2019.

Doporučuje: