Logo cs.boatexistence.com

Kde je kontrola pravopisu v aplikaci Outlook?

Obsah:

Kde je kontrola pravopisu v aplikaci Outlook?
Kde je kontrola pravopisu v aplikaci Outlook?

Video: Kde je kontrola pravopisu v aplikaci Outlook?

Video: Kde je kontrola pravopisu v aplikaci Outlook?
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, Červenec
Anonim

Ve stolních verzích Outlooku můžete kdykoli zkontrolovat pravopis ve své e-mailové zprávě clicking Review > Spelling & Grammar Pokud nechcete kontrolovat pravopis ručně za každou zprávu – nebo se bojíte, že byste mohli zapomenout! -Můžete nastavit Outlook, aby za vás pokaždé zkontroloval pravopis. Klikněte na Soubor > Možnosti > Mail.

Proč v Outlooku není žádná kontrola pravopisu?

Ujistěte se, že aplikace Outlook je nastavena na kontrolu pravopisu při každém odeslání e-mailové zprávy. Změňte výchozí jazyk v aplikaci Outlook. … Spusťte kontrolu pravopisu ručně. Do nové e-mailové zprávy zadejte více slov s nesprávným pravopisem a poté výběrem možnosti Kontrola > Pravopis a gramatika spusťte kontrolu pravopisu a gramatiky ručně.

Jaká je zkratka pro kontrolu pravopisu v aplikaci Outlook?

V e-mailu, u kterého chcete zkontrolovat pravopisné nebo gramatické chyby, stiskněte F7. Chcete-li použít příkaz pásu karet, stiskněte Alt+V, Q, G. Otevře se okno Pravopis a gramatika.

Kde je kontrola pravopisu v aplikaci Outlook word?

Klikněte na Soubor > Možnosti > Korektura, zrušte zaškrtnutí políčka Kontrolovat pravopis při psaní a klikněte na OK. Chcete-li kontrolu pravopisu znovu zapnout, opakujte proces a zaškrtněte políčko Kontrolovat pravopis při psaní. Chcete-li zkontrolovat pravopis ručně, klikněte na možnost Recenze > Spelling & Grammar.

Kde je pravopis a gramatika v Outlooku?

Když je vaše zpráva vytvořena, na pásu karet zpráv vyberte kartu Recenze. Ve skupině Kontrola pravopisu vyberte Pravopis a gramatiku. Spustí se dialogové okno Pravopis a gramatika.

Doporučuje: