Logo cs.boatexistence.com

Jak stará je toral rasputra?

Obsah:

Jak stará je toral rasputra?
Jak stará je toral rasputra?

Video: Jak stará je toral rasputra?

Video: Jak stará je toral rasputra?
Video: "Jhak Maar Ke Full Song Desi Boyz" | Deepika Padukone | John Abraham 2024, Smět
Anonim

Toral Rasputra je indická televizní herečka. Rasputra se objevil v mnoha známých úspěšných show, ale nejlépe se proslavil tím, že v letech 2013 až 2016 hrál jako Anandi v Balika Vadhu od Colours TV, jedné z nejdéle vysílaných hindských televizních show. Naposledy byla viděna v Colours TV Molkki, kterou produkovala Ekta Kapoor.

Kdo byl manželem Anandi v Balika Vadhu?

Na druhou stranu, Anandiin manžel Jigar, kterého hraje Vansh Sayani, řekl: „Když jsem byl vybrán pro roli Jigara, nemohl jsem zadržet své štěstí. Moji rodiče byli také velmi nadšení.

Kdo je Sachi v Balika Vadhu?

Roop Durgapal je indická televizní herečka. Je nejlépe známá pro svou roli Sanchi v seriálu Balika Vadhu.

Co se stalo se Sanchi v Balika Vadhu?

Sanchi, prominentní tvář show, se připravuje na svatbu s Vivekem, kterého hraje Vimrash Roshan v Balika Vadhu. … Jen pro lehkou rekapitulaci, Sanchi se chystala provdat za muže jménem Anuj, ale po tom, co byla bohužel znásilněna, Anujova rodina oznámila tuto zprávu médiím, jen aby manželství dovršila.

Co se stane Saurabhovi v Balika Vadhu?

Jak je zatím vidět v seriálu, Saurabh byl za svůj výše uvedený zločin poslán za mříže a během svého pobytu ve vězení se jeho starší bratr Vivek (Vimarsh Joshi) oženil k oběti Sanchi. Všechno bylo v pořádku, dokud Saurabh nedostal kauci a vrátil se ke své rodině.

Doporučuje: