Logo cs.boatexistence.com

Jak darzeeho žena odvedla pozornost nagainy?

Obsah:

Jak darzeeho žena odvedla pozornost nagainy?
Jak darzeeho žena odvedla pozornost nagainy?

Video: Jak darzeeho žena odvedla pozornost nagainy?

Video: Jak darzeeho žena odvedla pozornost nagainy?
Video: ЕЙ ПОДРАЖАЛА МЭРИЛИН МОНРО# САМАЯ ЖЕЛАННАЯ АКТРИСА "ЗОЛОТОГО" ГОЛЛИВУДА# Рита Хейворт# 2024, Smět
Anonim

Darzeeho žena pomáhá Rikki porazit Nagainu tím, že ji rozptýlí, zatímco on ničí většinu kobrích vajíček, varuje ho, že Nagaina je na verandě, a třepotá se kolem Nagainy se snaží uniknout od Rikki krysí dírou, což umožňuje Rikki dohnat hada.

Jak Rikki rozptyluje Nagainu, aby se dostala ke svým vajíčkům?

Darzee, užitečný pták, řekne Rikki, kde se Nagaina vejce nachází, a pak ji od nich odláká předstíráním, že má zmrzačené křídlo.

Co Rikki-tikki odvedlo Nagainu od toho chlapce?

Zatímco Nagaina je rozptýlena tímto propracovaným herectvím Darzeeho manželky, Rikki-tikki dokáže najít vejce; rozbije dva z nich a třetí dostane do úst, než uslyší pláč vycházející z verandy a musí jít zachránit chlapce.

Co dělala Darzeeho žena v Rikki-Tikki-Tavi?

Rikki-tikki a Darzeeho žena vymyslí plán, jak dostat Nagainu od jejích vajec. Darzeeho žena předstírá zlomené křídlo a dělá raketu, aby odvedla pozornost kobry.

Jak Rikki-tikki odvádí Nagainu od zabití Teddyho?

(3) Rikki zabije Naga, ale vězte, že je potřeba udělat víc. (4) Nagaina se pokusí zabít Teddyho rodinu, ale Darzeeho žena varuje Rikki. (5) Rikki použije poslední vejce Nagainy, aby odvrátil její pozornost … Rikki kousne Nagainu a následuje ji do krysí díry a zabil ji, ale všechna zahradní zvířata si myslí, že Rikki určitě zemře.

Doporučuje: