Logo cs.boatexistence.com

Spadá punawale pod PCMC?

Obsah:

Spadá punawale pod PCMC?
Spadá punawale pod PCMC?

Video: Spadá punawale pod PCMC?

Video: Spadá punawale pod PCMC?
Video: 2 BHK marvelous Flat For Sale | Ready to Move | Bavdhan, Pune | 8805580444 | #readytomove #2bhk 2024, Červenec
Anonim

Spravováno Pimpri-Chinchwad Municipal Corporation (PCMC), Punawale se v průběhu let proměnilo v jednu z prosperujících realitních destinací v Pune.

Jaká je oblast Punawale?

Punawale je velmi pěkná lokalita. Je to rychle rostoucí místo v Pune poblíž fáze Hinjewadi a také mnoho vysokých škol a nemocnic je v blízkosti do 23 km. Punawale je rychle se rozvíjející předměstí Pimpri-Chinchwad hned vedle Ravet. Punawale je jen 2 minuty od dálnice Pune Mumbai

Která oblast spadá pod PCMC?

Byla založena 11. října 1982, aby spravovala nově industrializovaná města Chinchwad, Akurdi, Pimpri & Bhosari. Ovládá oblast 181 km2 s 1,72 miliony obyvatel.

Která oblast spadá pod PMC?

PMC nyní ovládá celkovou plochu 331,26 km čtverečních Sloučené vesnice zahrnují: Uruli Devachi, Phursungi, Bavdhan Budruk, Lohegaon (zbývající), Hadapsar (Sadesatra Nali), Mundhwa (oblast Keshavnagar), Shivane (zbývající), Dhayari (zbývající), Undri, Ambegaon Khurda a Ambegaon Budruk.

Je Punawale dobré pro investici?

Vzhledem k jeho klidnému prostředí, solidní infrastruktuře a vynikající konektivitě poptávka po nemovitostech v Punawale neustále roste, což z ní činí lukrativní investiční možnost, která musí mít úrodu vynikající návratnost investic.

Doporučuje: