Logo cs.boatexistence.com

Je marlo stanfield psychopat?

Obsah:

Je marlo stanfield psychopat?
Je marlo stanfield psychopat?

Video: Je marlo stanfield psychopat?

Video: Je marlo stanfield psychopat?
Video: Analyzing Evil: Marlo Stanfield From The Wire 2024, Červenec
Anonim

Osobnost… nemilosrdná a machiavelistická. Marlo se nikdy neusmívá ani nesměje. Člověk by si myslel, že Marlo je psychopat, nebýt toho, že je extrémně opatrný, pokud jde o svou ochranu – nikdy netelefonuje a téměř vždy nechá Chrise a Snoopa delegovat a vykonávat svou špinavou práci.

Je Marlo Stanfield založen na skutečné osobě?

Marlo Stanfield je fiktivní postava z televizního dramatu HBO The Wire, kterou hraje herec Jamie Hector. Marlova organizace začíná na malý úvazek, soutěží s větší organizací Barksdale, ale poměrně rychle stoupá na vrchol b altimorského obchodu s drogami. …

Na základě koho je Marlo založen?

Timmirror Stanfield (inspirace pro Marlo Stanfielda)Jeho jméno a zvyky pocházejí od Timmirrora Stanfielda, b altimorského drogového krále v 80. letech, jehož 50členný gang ovládal velké části Západního B altimoru a spáchali řadu vražd ve snaze udržet si moc.

Kdo zabije Marlo v The Wire?

Jakmile však Marlo nebude mít pro Prop Joea další využití, nechá ho zavraždit Chris přímo před sebou.

Kdo hraje Marlo v The Wire?

Jamie Hector (narozen 7. října 1975 v Brooklynu, New York) je americký herec haitského původu, který je známý svým ztvárněním drogového krále Marlo Stanfielda na HBO. dramatický seriál The Wire a jako detektiv Jerry Edgar v dramatickém seriálu Bosch.

Doporučuje: