Logo cs.boatexistence.com

Jaké národnosti je volkanovski?

Obsah:

Jaké národnosti je volkanovski?
Jaké národnosti je volkanovski?

Video: Jaké národnosti je volkanovski?

Video: Jaké národnosti je volkanovski?
Video: Vladimír Salač - Jaké národnosti byli staří Germáni? 2024, Smět
Anonim

Alexander Volkanovski je australský profesionální umělec smíšených bojových umění, aktuálně podepsaný na Ultimate Fighting Championship, kde je aktuálním šampionem UFC v pérové váze. Volkanovski je také bývalý šampión australského mistrovství v pérové váze.

Je Volkanovski Rus?

Alexander Volkanovski (narozený 29. září 1988) je australský profesionální umělec smíšených bojových umění, v současnosti podepsaný do Ultimate Fighting Championship (UFC), kde je aktuálním šampionem UFC v pérové váze.

Od koho vzal Volkanovski pás?

UFC 266: Alexander Volkanovski porazil Brian Ortega, udržel si pás pérové váhy. Šampion UFC v pérové váze Alexander Volkanovski si udržel pás jednomyslným rozhodnutím vítězství nad Brianem Ortegou (49-46, 50-45 a 50-44) na UFC 266 v Las Vegas v sobotu večer.

Jak starý je Nick Diaz?

LAS VEGAS (AP) – Nick Diaz je 38letý umělec smíšených bojových umění, který nezávodil téměř sedm let a nevyhrál žádný zápas dekáda. Je také největší hvězdou na kartě a nejpřesvědčivějším důvodem, proč sledovat UFC 266.

Kolik vydělává Herb Dean za rok?

Jako rozhodčí pro Ultimate Fighting Championship byl široce oslavován jako zlatý standard v MMA. Dean navíc každý rok od roku 2010 do roku 2014 a znovu v letech 2019 a 2020 vyhrál cenu Fighters Only Magazine World MMA Award pro rozhodčího roku. Plat Herba Deana v UFC je $500, 000 ročně

Doporučuje: