Logo cs.boatexistence.com

Proč godzilla zabíjí muto?

Obsah:

Proč godzilla zabíjí muto?
Proč godzilla zabíjí muto?

Video: Proč godzilla zabíjí muto?

Video: Proč godzilla zabíjí muto?
Video: WHY Godzilla Didn't KILL The MUTO QUEEN EXPLAINED | MonsterVerse Theory 2024, Červenec
Anonim

Druhu Godzilla se dařilo v době, kdy byl zemský povrch vysoce radioaktivní, a MUTO byli parazitičtí tvorové, kteří se živili druhem Godzilla. Takže, Godzillo, je přirozeným predátorem, kterým je, vyhladil je dřív, než měli příležitost mu to udělat.

Jak Godzilla zabila samce MUTO?

Muž MUTO zaútočil na Godzillu zezadu a umožnil ženě pronásledovat Forda a jeho tým, když se pokoušeli vynést bombu na moře. Když se samec MUTO pokusil znovu udeřit Godzillu zezadu, Godzilla to předvídal a udeřil M. U. T. O. ocasem, nabodl ho na budovu a zabil.

Zabila Godzilla MUTO?

Po zotavení dostane Godzilla samce MUTO samotného a zabije ho. Na konci filmu Godzilla dokončí ženskou MUTO tím, že jí do krku vystřelí atomový dech.

Kdo je silnější Godzilla nebo MUTO?

Godzilla: King of the Monsters třetí MUTO je mocnější než ty dvě, proti kterým se Godzilla postavila ve filmu z roku 2014. … MUTO představené v Godzilla: King of the Monsters je nejsilnější svého druhu, což ji staví nad mužské a ženské MUTO, které Godzilla zabila ve filmu z roku 2014.

Co se stalo MUTO?

Najednou byla samice MUTO stažena zpět Godzillou, která jí vypáčila čelisti a vystřelila svůj atomový dech do krku, oddělila jí hlavu od těla a zabila ji.

Doporučuje: