Logo cs.boatexistence.com

Byli milenci Gandalf a Galadriel?

Obsah:

Byli milenci Gandalf a Galadriel?
Byli milenci Gandalf a Galadriel?

Video: Byli milenci Gandalf a Galadriel?

Video: Byli milenci Gandalf a Galadriel?
Video: кто же лучший?😂 #юмор #юмор #saasha 2024, Smět
Anonim

Mají však Gandalf a Galadriel v Tolkienových knihách románek? Promiňte, kluci, ale odpověď neexistuje. V Battle of the Fire Armies Galadriel a Gandalf pokračují ve svém jemném vztahu přesně tam, kde skončili v Neočekávané cestě. … Gandalf a Galadriel se v knihách nikdy nesejdou

Proč jsou Galadriel a Gandalf tak blízko?

Ti dva (Galadriel a Gandalf) určitě sdíleli blízké pouto Pravděpodobně spolu trávili hodně času, protože Olorin často navštěvoval zahrady Lorien a tam trávil čas s Elfové, kteří se vrátili ze Síní Mandos, a Galadriel tam strávili čas před Pochodem Noldor.

Mohl někdy existovat romantický úhel mezi Galadriel a mithrandirem Gandalfem)?

ANO! Ačkoli ve skutečnosti o tom v žádnéknihách není žádný důkaz. Filmy to dávají více než zřejmé. … Nejen to, ale způsob, jakým na sebe reagují během Bílé rady (zvláště když ji poprvé uvidí), je ještě více důkazem.

Je Galadriel mocnější než Gandalf?

Gandalf Bílý, nebo ve své pravé podobě, je mnohem silnější než moudrá elfka Galadriel v Pánu prstenů.

Kdo je mocnější než Gandalf?

5 SARUMAN THE WHITE Většinu času, kdy Gandalf zná Saurmana, je známý jako Saruman White. Původně byl náčelníkem čarodějů a také Bílé rady, která byla vytvořena k boji proti Sauronovi. V těchto fázích byl mocnější než Gandalf, ale jeho studium temné magie ho obrátilo k podpoře Saurona.

Doporučuje: