Logo cs.boatexistence.com

Jak je stará?

Obsah:

Jak je stará?
Jak je stará?

Video: Jak je stará?

Video: Jak je stará?
Video: Jak se pozná stará duše 2024, Smět
Anonim

Gabriella Sarmiento Wilson, profesionálně známá jako H. E. R., je americká zpěvačka a skladatelka. Po prvních hudebních vystoupeních a singlech pod svým skutečným jménem se Wilson v roce 2016 znovu objevila jako H. E. R. a vydala své debutové EP H. E. R. Volume 1 pod RCA, následované čtyřmi následujícími EP.

Proč se jmenuje?

Gabriella Sarmiento Wilson (narozena 27. června 1997), profesionálně známá jako H. E. R. (vyslovováno „her“, zkratka pro „Having Everything Revealed“), je americká zpěvačka a skladatelka.

Jaká je její cena v roce 2021?

Její tvrdá práce na konci roku 2010 je evidentní na jejím čistém jmění. Podle Gemtracks Beats se čisté jmění H. E. R. odhaduje na mezi 2 miliony $ a 5 miliony $ v roce 2021.

Kdo ji našel?

ONA je ve skutečnosti Gabi Wilson, zpěvačka a multiinstrumentalistka z Valleja v Kalifornii, která byla objevena, když jí bylo 10 let a vystupovala v denní televizi v USA od správcovské společnosti Alicia Keys a podepsáno s RCA dne 14.

Jaké je její skutečné jméno?

H. E. R. se ve skutečnosti jmenuje Gabriella Wilson . Zkratka, která znamená Having Everything Revealed, je ironická přezdívka pro někoho, kdo by raději zůstal neznámý.

Doporučuje: