Logo cs.boatexistence.com

Pracoval ernest hemingway pro noviny?

Obsah:

Pracoval ernest hemingway pro noviny?
Pracoval ernest hemingway pro noviny?

Video: Pracoval ernest hemingway pro noviny?

Video: Pracoval ernest hemingway pro noviny?
Video: Inside Central Cee’s Louis Vuitton Bag | In The Bag 2024, Smět
Anonim

Ernest Hemingway byl reportérem Kansas City Star od října 1917 do dubna 1918 V roce 1999 vytvořila webová stránka novin speciální sekci na počest 100. výročí jeho narození. To zahrnovalo staré příběhy, různé odkazy, anekdoty a příběh s názvem „O 'Star Style' a reportérovi jménem Hemingway.“

Pro jaké noviny Hemingway pracoval?

Hemingway, autor knih ″Slunce také vychází″ a ″Pro koho zvoní do hrobu, ″ pracoval pro torontskou hvězdu jako nezávislý pracovník, reportér a zahraniční korespondent z 1920 až 1923. Proslavil se jako romanopisec a spisovatel povídek, než spáchal sebevraždu v Ketchumu v Idahu v roce 1961 ve věku 61 let.

Pracoval někdy Ernest Hemingway pro noviny v Torontu?

V roce 1920, po návratu z 1. světové války, se Hemingway přestěhoval do Toronta, kde začal pracovat na volné noze pro Toronto Star Weekly, součást Toronto Star. Za svou nejranější práci dostal zaplaceno 5 dolarů a nakonec ho najal noviny. … Po velkém úspěchu jako zahraniční zpravodaj se Hemingway v roce 1923 vrátil do Toronta.

Jaká zaměstnání měl Ernest Hemingway?

Kdo byl Ernest Hemingway? Ernest Hemingway sloužil v první světové válce a pracoval v žurnalistice, než vydal svou sbírku příběhů V naší době. Proslavil se romány jako Slunce také vychází, Sbohem zbraním, Komu zvoní do hrobu a Stařec a moře, který v roce 1953 získal Pulitzerovu cenu.

Pracoval Hemingway jako reportér v Kanadě?

Ernest Hemingway má v srdci Torontoňanů zvláštní místo. Na počátku dvacátých let pracoval pro Toronto Star jako reportér, psal z Evropy po první světové válce a také z Toronta.

Doporučuje: