Logo cs.boatexistence.com

Vyhrál dnes sierra canyon?

Obsah:

Vyhrál dnes sierra canyon?
Vyhrál dnes sierra canyon?

Video: Vyhrál dnes sierra canyon?

Video: Vyhrál dnes sierra canyon?
Video: Bosch предоставляет неверные данные о количестве реза! Все аккумуляторные рубильные пилы 18 В |цвете 2024, Smět
Anonim

Huskies, vedeni nejlepším triem strážců kdekoli v Kalifornii, získali 80-72 vítězství a udělili Sierra Canyon (15-1) první porážku v play off od sezóna 2018 a ukončení 21zápasové vítězné série v play off.

Jaké bylo skóre ve hře Sierra Canyon?

44-22 (L) Sierra Canyon vs.

Kdo vyhrál Sierru?

Spustit herní výtahy Corona Centennial vyhrát Honor Bowl nad Chatsworth Sierra Canyon. Zadní obránce Corony Centennial Jayson Cortes promarnil v prvním poločase pokus o odpal od linebackera Sierra Canyonu Angela Pulida. Cortes běžel na dva touchdowny a více než 200 yardů a získal trofej MVP hry.

Prohrál Sierra Canyon?

Hráči Centennial oslavují své vítězství nad hostitelem Sierra Canyon v pátek večer v zápase o titul Southern Section Open Division. Bronny, který je podle 247Sports 25. nejlepším druhákem v zemi, také zasáhl klíčovou trojku se 4 minutami, 23 sekundami, které zbývaly, aby snížil náskok Centennial na 70:67. Ale to nestačilo.

S kým Sierra Canyon prohrál?

Někdo zapomněl říct soupeři Sierra Canyonu, Corona Centennial, aby nehrál roli spoilerů. Huskies, vedení nejlepším triem strážců kdekoli v Kalifornii, vyhráli 80:72, udělili Sierra Canyon (15-1) první porážku v play off od sezóny 2018 a ukončili sérii 21 výher v play off.

Doporučuje: