Vyhrál dnes barkley svou sázku?

Obsah:

Vyhrál dnes barkley svou sázku?
Vyhrál dnes barkley svou sázku?

Video: Vyhrál dnes barkley svou sázku?

Video: Vyhrál dnes barkley svou sázku?
Video: Charles Barkley bet a billion dollars on the Heat to win tonight 😂 2024, Říjen
Anonim

Legenda Auburn vsadila na sebe 100 000 $, aby skončila v top 70 na American Century Championship, řekl Barkley Stanu Verrettovi z ESPN v pátek na SportsCenter. Minulý rok skončil předposlední.

Vyhrál dnes Charles Barkley svou sázku?

Člen Síně slávy NBA Charles Barkley skončil v neděli na turnaji celebrit American Century Championship v Edgewood Tahoe na 76. místě. šance vyhrát 500 000 $. Vinny Del Negro porazil Johna Smoltze na první jamce čtvrtého play-off v historii ACC.

Kdo vyhrál golfový turnaj Celebrity Lake Tahoe 2021?

Konečné výsledky šampionátu American Century Championship 2021: Výplata peněžních cen a žebříček. V čele finálového žebříčku American Century Championship 2021 stojí vítěz Vinny del Negro, přičemž bývalá hvězda NBA získala titul v Edgewood Tahoe Golf Club v 54jamkovém golfovém turnaji celebrit vlastněném NBC..

Kdo dnes vyhrál golf celebrit?

Del Negro v neděli porazil Johna Smoltze v play off náhlé smrti na golfovém turnaji celebrit American Century Championship v Edgewood Tahoe. Bylo to čtvrté play-off v historii ACC. Del Negro, bývalý hráč, hlasatel a výkonný ředitel Suns, za svou výhru vyhrál 125 000 $. "To mě ani nezajímá. "

Skončil Barkley v top 70?

Charles Barkley, který je na turnaji American Century Championship vypsán s kurzem 8 ku 1 na umístění mezi 70 nejlepšími, vsadil na sebe 100 000 $, aby dosáhl cutu. … Jdi do toho, udělal, ale Barkley skončil dělený na 76. místě a prohrál svou sázku.

Doporučuje: