Logo cs.boatexistence.com

Kdo očaroval viktora kruma?

Obsah:

Kdo očaroval viktora kruma?
Kdo očaroval viktora kruma?

Video: Kdo očaroval viktora kruma?

Video: Kdo očaroval viktora kruma?
Video: Viktor Krum is a Significant Character in the Harry Potter 2024, Smět
Anonim

Během úkolu se Barty Crouch Jnr, vydávající se za Alastora Moodyho prostřednictvím mnoholičného lektvaru, podařilo uvalit na Viktora kletbu Imperius jako součást jeho spiknutí, aby řídil Harryho Potter k vítězství v turnaji. Pod Moodyho kontrolou dohonil Cedrica a provedl na něm kletbu Cruciatus.

Co udělal Viktor Krum Fleru?

Po tom, co byl Imperiused, dostal Viktor Krum rozkaz zaútočit a přemoci Fleur Delacour a Cedrica Diggoryho, aby byla Harryho cesta k Poháru (nebo pasti) volná.

Kdo ovládal Viktora Kruma?

Krum je na druhém místě a vstupuje do bludiště třetího úkolu po Harrym a Cedrikovi. Harry ho najde, jak na Cedrikovi provádí kletbu Cruciatus, omráčí ho a signalizuje, že je mimo soutěž. Později se ukázalo, že Kruma v té době ovládal Barty Crouch Jr. pomocí kletby Imperius.

Co dělal Igor Karkaroff?

Během První kouzelnické války byl Smrtjed, který sloužil Lordu Voldemortovi. Poté, co byl Karkaroff zajat a krátce uvězněn v Azkabanu po porážce svého pána, vydal několik svých Smrtijedů Starostolci výměnou za prominutí jeho zločinů. …Když se Voldemort vrátil, utekl.

Kdo napadl Viktora Kruma v lese?

Harry se vrátil s Brumbálem, který oživil Kruma a poslal Rubeuse Hagrida, aby přinesl Igora Karkaroffa. Crouch Junior dorazil jako Moody a nabídl se, že Crouch prohledá v lese. Když se Hagrid vrátil s Karkarovem, Viktor všem řekl, že Barty Crouch Senior na něj zaútočil, protože Croucha Juniora neviděl.

Doporučuje: