Zasáhla chattanooga tornáda?

Obsah:

Zasáhla chattanooga tornáda?
Zasáhla chattanooga tornáda?

Video: Zasáhla chattanooga tornáda?

Video: Zasáhla chattanooga tornáda?
Video: Take a look at what tornado looked like in Czech Republic! 😰😰😰 #shorts 2024, Září
Anonim

Nejméně devět mrtvých, desítky hospitalizovaných a 150 poškozených budov po bouřích a tornádech v oblasti Chattanooga. … Oblast Chattanooga byla zasažena silnými bouřemi v noci na 12. dubna 2020.

Kde v Chattanooze zasáhlo tornádo?

Podle National Weather Service se tornádo E-3 udeřilo do oblasti East Brainerd v Chattanooga a poté se přesunulo přes Ooltewah a Collegedale. Candy Edmondová z Ooltewahu byla doma se svým manželem, když udeřila bouře.

Který den zasáhlo tornádo v Chattanooga?

Dne 12. dubna 2020, tornádo sledované z Fort Oglethorpe v Georgii, dosahující intenzity EF3, když se pohybovalo oblastí East Brainerd v Chattanooze.

Jak široké bylo tornádo, které zasáhlo Chattanoogu?

Tornádo bylo na zemi 18 minut, urazilo 18,37 mil (29,56 km), bylo 1, 500 yardů (1 400 m) široké a bylo hodnoceno EF3. V celé metropolitní oblasti Chattanooga bylo poškozeno 2 718 nemovitostí, z nichž 254 bylo zničeno a 259 bylo vážně poškozeno.

Jak široké je nejširší tornádo?

El Reno v Oklahomě má nejširší tornádo, jaké kdy USA zaznamenaly. 2,6 míle široké tornádo EF-3 přistálo a způsobilo škodu 35-40 milionů dolarů a zabilo čtyři lovce bouří. El Reno se nachází podél I-40, západně od Oklahoma City.

Doporučuje: