Logo cs.boatexistence.com

Co je definice komentované bibliografie?

Obsah:

Co je definice komentované bibliografie?
Co je definice komentované bibliografie?

Video: Co je definice komentované bibliografie?

Video: Co je definice komentované bibliografie?
Video: ИГРА ПРОФЕССИОНАЛОВ. Что такое сознание? Фильм 1 2024, Smět
Anonim

Anotovaná bibliografie je bibliografie, která poskytuje shrnutí každého z položek. Účelem anotací je poskytnout čtenáři shrnutí a hodnocení každého zdroje.

Co znamená anotovaná bibliografie?

Komentovaná bibliografie nebo komentovaná bibliografie je bibliografie (seznam knih nebo jiných děl), která obsahuje popisné a hodnotící komentáře ke zdrojům citovaným ve vaší práci. Tyto komentáře jsou také známé jako anotace.

Co je to komentovaná bibliografie a proč je důležitá?

Anotovaná bibliografie poskytuje konkrétní informace o každém zdroji, který jste použiliJako výzkumník jste se stal odborníkem na své téma: máte schopnost vysvětlit obsah svých zdrojů, posoudit jejich užitečnost a sdílet tyto informace s ostatními, kteří s nimi mohou být méně obeznámeni.

Jaké jsou 3 části komentované bibliografie?

Tři různé části anotované bibliografie zahrnují název, anotaci a citaci. Formát názvu a citace se bude lišit v závislosti na stylu, který používáte. Anotace může obsahovat shrnutí, hodnocení nebo úvahu.

Co dělají komentované bibliografie?

Anotované bibliografie obsahují další podrobnosti, které poskytují přehled o samotných zdrojích. Čtenáři, výzkumníci nebo instruktoři, kteří čtou anotovanou bibliografii, získají přehled důležitých podrobností, které potřebují vědět o každém zdroji.

Doporučuje: