Logo cs.boatexistence.com

Měl Brooks rakovinu na oc?

Obsah:

Měl Brooks rakovinu na oc?
Měl Brooks rakovinu na oc?

Video: Měl Brooks rakovinu na oc?

Video: Měl Brooks rakovinu na oc?
Video: Mel Brooks - At The Automat (from The Automat) (Official Music Video) 2024, Smět
Anonim

Pár se rozešel v červenci 2015, když se vysílala 10. sezóna. Ayers by pokračoval v řadě rozhovorů, včetně dlouhého posezení s E! Zprávy, ve kterých vytvořil rakovina dokumenty, o kterých se později v outletu ukázalo, že jsou falešné.

Co se stalo Brooksovi na OC?

Romantická romance mezi ním a Vicki trvala solidních pět let, než v roce 2015 definitivně skončila. Brooks je pravděpodobně nejvíce nechvalně proslulý tím, že při natáčení tvrdil, že má rakovinu show, aby se později přiznal k falšování svých lékařských záznamů a lhaní o celé věci. Vážně.

Kolik peněz ukradl Brooks Vicki?

Vicki obvinila Brookse z toho, že nesplácel $184, 899 půjčila mu v roce 2011, stejně jako nezaplatila 81,652 dolarů, které mu půjčila za právní poplatky vyplývající z soudní spory mezi 2013 a 2015.

Co měl Brooks na Vicki?

9 Chodila s Ultimate Con-Man

Vicki nejen díky jejich vztahu vypadala jako cukrová máma, ale vypadala také jako lhářka. Právě když se její přátelé pomalu obrátili na Brookse, vyšlo najevo, že Brooks trpí rakovinou.

Proč se Vicki a Steve rozešli?

Gunvalson oznámila svůj rozchod s Lodge 29. září, ale tehdy řekla, že „žádná vina nebyla u žádné osoby“a prostě „šli různými směry. “„Přeji mu to nejlepší, co život může nabídnout a aby byl šťastný, a on mi přál totéž,“napsala tehdy na Instagram.

Doporučuje: