Logo cs.boatexistence.com

Proč se Lainey a Barry rozešli?

Obsah:

Proč se Lainey a Barry rozešli?
Proč se Lainey a Barry rozešli?

Video: Proč se Lainey a Barry rozešli?

Video: Proč se Lainey a Barry rozešli?
Video: Я есть. Ты есть. Он есть_Рассказ_Слушать 2024, Smět
Anonim

Ve včerejší epizodě The Goldbergs, která se vysílala před Schooled, se Lainey a Barry přátelsky rozešli, uvědomili si, že jsou oba příliš mladí na to, aby se nechali zapřáhnout.

Skončí Lainey s Barrym?

Nicméně, Barry se zdá být přesvědčen, že jemu a Lainey je souzeno být spolu, a skutečně na konci epizody hlas vypravěče (dospělého Adama) naznačuje, že i pokud to neudělali v 80. letech Barry a Lainey se vzali později v životě (pravděpodobně v 90. letech). Barry po Laineyho odjezdu.

Kdy se Lainey a Barry rozešli?

V sezóně 4 se Barry a Lainey rozhodnou rozejít, protože se chystá začít vysokou školu daleko, ale rozhodnou se zůstat spolu, dokud neodejde.

Ve skutečnosti si Barry Goldberg vzal Lainey?

Lainey Lewis je bývalá studentka William Penn Academy, nejlépe známá jako nejlepší kamarádka Ericy Goldbergové a která byla ve vztahu s Barrym Goldbergem až do konce 4. sezóny, kdy se rozešli kvůli jejímu přesunu na vysokou školu. Po jejím pádu dostanou engaged.

Kdy Lainey opustil The Goldbergs?

Milovaná Lainey Lewis se vrací k úspěšné komedii stanice ABC The Goldbergs v epizodě 8×20 „Poker Night“. AJ Michalka opustila seriál v polovině šesté sezóny, než si zahrála ve filmu Schooled a pokračovala ve své roli Lainey, odehrávající se v 90. letech.

Doporučuje: