Logo cs.boatexistence.com

Rozvádějí se rodney a cassandra?

Obsah:

Rozvádějí se rodney a cassandra?
Rozvádějí se rodney a cassandra?

Video: Rozvádějí se rodney a cassandra?

Video: Rozvádějí se rodney a cassandra?
Video: Is This the End Of Rodney's Marriage? | Only Fools and Horses | BBC Comedy Greats 2024, Smět
Anonim

Po roce manželství se Cassandra a Rodney rozešli v The Jolly Boys Outing (Vánoční speciál z roku 1989), když v záchvatu nemístné žárlivosti praštil jejího šéfa, zlomil si nos. V další epizodě, která se bude vysílat, Rodney Come Home (Vánoční speciál 1990), se znovu rozešli.

Mají Cassandra a Rodney dítě?

Rodney a Cassandra nyní mají malou dceru jménem Joan, kterou Rodney pojmenoval po své zesnulé matce a která se narodila v minulé epizodě; "Nespí v Peckhamu ".

Co se stalo Cassandře ve filmu Only Fools and Horses?

Cassandra ukradla srdce Rodneyho Trottera, když studovali ve večerní škole, a poté se vzali a měli dceru Joan. Gwyneth Strong hrála Cassandru od roku 1988 až do poslední epizody.

Byla Cassandra těhotná na Only Fools and Horses?

Pozdější epizody viděli, jak se pokoušeli otěhotnět, a Cassandra byla povýšena na vedoucí investic malých podniků v místní bance. Rodney oznámil, že Cassandra byla těhotná v „Heroes and Villains“, ačkoli v „Modern Men“potratila.

Potratila Cassandra?

Byla to druhá epizoda vánoční trilogie z roku 1996 a čtrnáctý vánoční speciál, který byl poprvé promítán 27. prosince 1996. V epizodě Del Boy čte novou lifestylovou knihu Moderní člověk. Později Cassandra utrpěla potrat.

Doporučuje: