Logo cs.boatexistence.com

Měl charlie podstoupit operaci?

Obsah:

Měl charlie podstoupit operaci?
Měl charlie podstoupit operaci?

Video: Měl charlie podstoupit operaci?

Video: Měl charlie podstoupit operaci?
Video: Prohlásili je za nejkrásnější dvojčata na světě. Podívejte, jak dopadl jejich život... 2024, Smět
Anonim

Kdyby byla operace trvalá, Charlie by se pomalu aklimatizoval na život a lidi a stal by se normálním členem společnosti. … Celkově, i přes ztrátu intelektu, se Charliemu po operaci daří lépe, i když jen o trochu.

Měl Charlie podstoupit operaci Proč nebo proč ne?

Jediný problém operace je, že netrvá věčně a ve zbývajícím čase se snaží přijít na to, proč to není trvalé. Nakonec ztratí vše, co se naučil, a bude na tom hůř, než když začínal, takže Charliemu bylo lépe, než podstoupil operaci.

Lituje Charlie, že podstoupil operaci?

Jaký závěr Charlie vyvodí na konci příběhu? Nelituje, že podstoupil operaci. To, jak jste chytří, neurčuje vaše štěstí, může mu to pomoci, ale chytrost není jediným faktorem.

Co má operace Charliemu udělat?

Operace v Flowers for Algernon má učinit Charlieho mnohem inteligentnějším Je to mentálně postižený muž, který navštěvuje noční kurzy. Jeho úsilí a touha zlepšit se zapůsobí na slečnu Kinnian, jeho učitelku, stejně jako na vědce, kteří na něm provedou operaci.

Proč chce Charlie operaci v Flowers pro Algernon?

Charlie je vybrán pro operaci kvůli jeho obrovskému úsilí a motivaci zlepšovat se a být chytřejší. Je pravděpodobně nejmotivovanějším studentem v Beekman University Center for Retarded Adults, kde chodí na hodiny s Alice Kinnian.

Doporučuje: