Získal harlan vanyiny schopnosti?

Obsah:

Získal harlan vanyiny schopnosti?
Získal harlan vanyiny schopnosti?

Video: Získal harlan vanyiny schopnosti?

Video: Získal harlan vanyiny schopnosti?
Video: Как живёт Зеррин Текиндор 2022. Зеррин Текиндор муж, семья и дети. Зеррин Текиндор биография 2024, Září
Anonim

Na konci sezóny 2 The Umbrella Academy se ukázalo, že Harlan si uchovává část této síly, i když Vanya zdánlivě obrátí proces a cestuje zpět do budoucnosti.

Dala Vanya Harlanovi své schopnosti?

Nakonec se Vanya romanticky zapletla se Sissy (která se potýká s nešťastným a nezdravým manželstvím), a projevuje velkou náklonnost k ní a jejímu synovi, dokáže se o něj postarat a uklidnit ho. Když uteče a náhodou se utopí, Vanya zachrání Harlana svými schopnostmi, zdánlivě do něj přenese nějakou energii.

Jaké je spojení mezi Vanyou a Harlanem?

Když byli členové Umbrella Academy vysazeni do 60. let, Vanya skončila jako Harlanova chůva a spojila se s ním tak, jak to jeho rodiče nedokázali. Poté, co se málem utopil, mu Vanya zachránila život z úst do úst, přičemž na něj nevědomky fyzicky přenesla některé ze svých schopností.

Je Harlan Vanya?

Harlan Cooper je opakující se postava ve druhé sezóně The Umbrella Academy. Je to neverbální autistické dítě, které se sblíží s Vanyou Hargreevesovou, když se jí ujmou jeho rodiče, Sissy a Carl poté, co ji první srazil autem.

Co dala Váňa Harlanovi?

Když se k němu dostane, Vanya dá Harlan CPR a když mu dává z úst do úst, nakonec přenese na chlapce částice svých vlastních sil aniž by si uvědomoval. Když mu Vanya poskytla KPR, byly vidět malé oranžové koule od ní k Harlanovi, což naznačuje, že toto jsou některé ze schopností, které mu předala.

Doporučuje: