Logo cs.boatexistence.com

Pohnula se neúprosná církev?

Obsah:

Pohnula se neúprosná církev?
Pohnula se neúprosná církev?

Video: Pohnula se neúprosná církev?

Video: Pohnula se neúprosná církev?
Video: Unchurching: The Exodus from Institutional Forms of Church | Richard Jacobson | TEDxPaloAltoCollege 2024, Smět
Anonim

Oznámení o Velikonoční neděli zahrnovalo odhalení plánů na velké renovace na současném místě kostela v Greenville. John Gray's Relentless Church zajistil prostor pro nový kampus poblíž Atlanta v Georgii, oznámil slavný pastor na Velikonoční neděli.

Kde je pastor John Gray nyní 2021?

4. dubna 2021: Neúnavní pastorové John a Aventer Gray oznamují plány na renovaci Greenvilleského církevního kampusu na Haywood Road a odhalení nového umístění pro druhý kampus poblíž Atlanty ve státě Ga.

Co se stalo s Johnem Grayem a Ronem Carpenterem?

Dohoda o přechodu odhalila, že Carpenter bude mít nárok na výplatu důchodu ve výši 6,25 milionů $ poté, co přenechá nemovitost v rukou GrayePodmínky urovnání, které církve nakonec vyjednaly, církve nezveřejnily a nepodléhají zveřejnění soudem.

Je Tasha Cobbs stále s Relentless Church?

Tasha Cobbs Leonard se připojí k pastorovi Johnu Grayovi a současnému vedoucímu chvály a uctívání Toddu Galberthovi v Relentless Church v Greenville, SC. Oficiálně oznámená minulý týden, bude sloužit jako vedoucí chvály a uctívání v bývalé Církvi vykoupení, kterou dříve vedl apoštol Ron Carpenter.

Byla kniha Johna Graye zrušena?

Série reality pastora Johna Graye, Kniha Johna Graye, byla zrušena. Mluvčí OWN řekl The Greenville News, že „neplánujeme“vyrábět další epizody seriálu, ale neuvedl důvod zrušení.

Doporučuje: