Logo cs.boatexistence.com

Je antikrist horor?

Obsah:

Je antikrist horor?
Je antikrist horor?

Video: Je antikrist horor?

Video: Je antikrist horor?
Video: Antichrist (2009) Official HD Trailer [1080p] 2024, Smět
Anonim

Antikrist (stylizovaný jako ANTICHRIS♀) je 2009 experimentální psychologický horor, který napsal a režíroval Lars von Trier a hlavní role si zahráli Willem Dafoe a Charlotte Gainsbourg. … Antikrist je první film von Trierovy trilogie s neoficiálním názvem Deprese.

Proč je film Antikrist zakázán?

Francouzský soud zakázal hororový film Larse von Triera Antikrist z roku 2009 kvůli jeho sexuálnímu a násilnému obsahu … Rozhodnutí padlo tento týden poté, co katolická tradicionalistická skupina Promouvoir prosadila film bude překlasifikován, aby ho nemohly vidět všechny osoby mladší 18 let.

Stojí Antikrist za zhlédnutí?

AbsolutelyS postupem filmu je to čím dál znepokojivější, ale to by vás nemělo odradit od sledování. Úvodní scéna je nádherná, kinematografie fenomenální a „tam venku“je dost daleko na to, aby to pro vás tak či onak byl nezapomenutelný zážitek.

Proč se film Antikrist jmenuje Antikrist?

Ztělesnění čistého zla v podobenství bez slitování. Termín antikrist se běžně používá ve významu „ opak Krista“Ve skutečnosti se z původní řečtiny překládá jako „protichůdný Kristu“. Toto je užitečné místo, kde začít při zvažování nového filmu Larse von Triera.

Má Antikrist strach ze skoků?

Antikrist je možná nejvíce znepokojivý film na tomto seznamu. Tohle je film, který by měl slabší povahy opravdu přeskočit. Tyto filmy jsou skvělými příklady toho, jak opravdu dobrý filmař nemusí ve skutečnosti spoléhat na duchy a skákat strachy, aby natočil skutečně děsivý film.

Doporučuje: