Logo cs.boatexistence.com

Kdy byl postaven Shakespearův rodný dům?

Obsah:

Kdy byl postaven Shakespearův rodný dům?
Kdy byl postaven Shakespearův rodný dům?

Video: Kdy byl postaven Shakespearův rodný dům?

Video: Kdy byl postaven Shakespearův rodný dům?
Video: William Shakespeare's Birthplace, Tour of House, Stratford Upon Avon 2024, Smět
Anonim

Zřejmě postavený v 15. až 16. století dům by byl považován za velký rozsáhlý dům, dnes je považován za relativně jednoduché obydlí. Budova má jednoduchou architekturu, postavená z mazanice a proutí kolem dřevěného rámu a typická pro dobu, kdy byla postavena.

Jak staré je Shakespearovo rodiště?

Shakespeare's Birthplace se nachází v Henley Street, Stratford-upon-Avon, Warwickshire, Anglie. Je to zvláštní místo a věří se, že William Shakespeare se zde narodil v 1564 a kde strávil své dětství. Shakespearův rodný dům je zrekonstruovaný hrázděný dům ze 16. století.

Stojí ještě Shakespearův rodný dům?

Dům nyní známý jako Shakespearův rodný dům stojí na Henley Street ve Stratford-upon-Avon, Spojené království Dokumentární důkazy nám umožňují vysledovat, kdo dům vlastnil a kdo v něm žil, od v době Williamových rodičů Johna a Mary Shakespearových a dále. John Shakespeare žil a pracoval v tomto domě padesát let.

Jaká byla Shakespearova přezdívka?

William Shakespeare, Shakespeare také hláskoval Shakspere, jménem Bard z Avon nebo Swan z Avon, (pokřtěn 26. dubna 1564, Stratford-upon-Avon, Warwickshire, Anglie - zemřel 23. dubna 1616, Stratford-upon-Avon), anglický básník, dramatik a herec často nazývaný anglickým národním básníkem a mnohými považován za …

Jaké bylo skutečné jméno Shakespeara?

Podle tradice se velký anglický dramatik a básník William Shakespeare narodil ve Stratfordu nad Avonou 23. dubna 1564.

Doporučuje: