Logo cs.boatexistence.com

Kdy se zformovali šarlatáni?

Obsah:

Kdy se zformovali šarlatáni?
Kdy se zformovali šarlatáni?

Video: Kdy se zformovali šarlatáni?

Video: Kdy se zformovali šarlatáni?
Video: Why Jordan Peterson Is A Charlatan In His Own Words. 2024, Smět
Anonim

The Charlatans je anglická rocková kapela založená ve West Midlands v roce 1988. Současnou sestavu tvoří zpěvák Tim Burgess, kytarista Mark Collins, baskytarista Martin Blunt a klávesista Tony Rogers.

Kdy se Tony Rogers připojil k The Charlatans?

Rogers, který se ke skupině připojil v roce 1996 po smrti zakládajícího člena Roba Collinse, byla koncem června diagnostikována nemoc a od té doby podstoupil operaci a zahájil chemoterapii a radiologická léčba.

Jsou šarlatáni z Manchesteru?

Kapela, kterou vytvořil Tim Burgess, je považována za jednu z nejlepších skupin, které vyšly z Manchesteru, a letos v prosinci předvede obrovský návrat domů.

Kdo ovlivnil The Charlatans?

Velká půjčka od the Stones, jangle pop a funk se „The Only One I Know“stala monstrózním hitem, vyšplhala se do popové Top Ten a stala se charakteristickým znakem skupiny singl. Po dalším úspěšném singlu „Then“vyšlo na podzim debutové album kapely Some Friendly, které debutovalo na prvním místě.

Co znamená slovo šarlatáni?

šarlatán • \SHAHR-luh-tun\ • podstatné jméno. 1: předstíraný lékařský dovednost: šarlatán 2: ten, kdo obvykle předstírá znalosti nebo schopnosti: podvod, podvodník.

Doporučuje: