Logo cs.boatexistence.com

Spali spolu Meredith a George?

Obsah:

Spali spolu Meredith a George?
Spali spolu Meredith a George?

Video: Spali spolu Meredith a George?

Video: Spali spolu Meredith a George?
Video: Addison Meets Meredith’s Kids | Greys Anatomy Season 18 Episode 3 Ending 2024, Smět
Anonim

Na konci epizody Grey's Anatomy se George přiznal Meredith, protože do ní byl zamilovaný už od pilotního dílu. Pak spali spolubydlící spolu … Po jejich nepříjemném úletu bylo přátelství Meredith a George napjaté. Ale brzy se přestěhovali kolem jednoho nočního života a znovu vybudovali svůj vztah.

V jaké epizodě spolu George a Meredith spali?

2x19 "Co jsem udělal, abych si to zasloužil?" (OAD 2/26/06) George a Meredith se oba pokoušejí vyplížit z domu. V práci se jeden druhému snaží vyhýbat. George předpokládá, že Meredith to všem řekla, a tak vypadne, že spolu spali.

Spali Meredith a O'Malley spolu?

Dále přizná své city Meredith a ti dva mají vztah na jednu noc. Když mu Meredith řekne že spát spolu byla chyba, O'Malley se jí začne vyhýbat a začne chodit s ortopedickou chirurgičkou Callie Torres (Sara Ramirez).

Spali spolu George a Izzie?

Po špatné hádce s Callie přišel George na drink s Izzie a skončili tak, že spolu opilci spali. Izzie si dalšího rána na všechno vzpomněla, ale až později během dne se jejich společná noc vrátila k Georgeovi.

Kdo si vzal Alexe Kareva?

Za koho je ženatý herec Alex Karev z Grey's Anatomy? Bývalý herec Grey's Anatomy je ženatý s bývalou americkou bookerkou Keishou Chambers. S Chambersem se seznámila, když pracoval jako model a v 90. letech byla zaměstnána v modelingové agentuře.

Doporučuje: