Logo cs.boatexistence.com

Hraje kyle singler stále v nba?

Obsah:

Hraje kyle singler stále v nba?
Hraje kyle singler stále v nba?

Video: Hraje kyle singler stále v nba?

Video: Hraje kyle singler stále v nba?
Video: Aqua - Barbie Girl (Official Music Video) 2024, Smět
Anonim

Odchod do důchodu. 17. října 2019 Singler oznámil svůj odchod z profesionálního basketbalu z osobních důvodů.

Co teď dělá Kyle Singler?

Podle Keitha Smithe z RealGM to vypadá, že bývalý útočník Duke bude příští sezónu znovu hrát v Liga ACB, ačkoli v letech 2019-20 bude hrát za Iberostar Tenerife. Bývalý hráč NBA Kyle Singler podepsal smlouvu s Iberostar Tenerife ve Španělsku. Singler naposledy hrál v NBA v roce 2018 s Oklahoma City Thunder.

Proč Kyle odešel z basketbalu?

Kyle Singler a Iberostar Tenerife se rozešli, oznámil klub. 31letý americký útočník požádal o ukončení smlouvy, protože hodlá odejít do důchodu, aby se mohl věnovat osobním záležitostem… Dohoda zahrnuje odkup EuroLeague, který může klub využít k získání Singlera během sezóny.

Jak starý je Kyle Singler?

Kyle Edward Singler ( narozen 4. května 1988) je americký bývalý profesionální basketbalový hráč. Singler byl čtyřletým startérem pro mužský basketbalový tým Duke a byl nápomocný v jejich šampionátu NCAA v roce 2010, kdy získal nejlepšího hráče Final Four.

Je Nolan Smith v NBA?

Nolan Derek Smith (narozený 25. července 1988) je americký bývalý profesionální basketbalový hráč, který je asistentem trenéra pro Duke Blue Devils. Hrál univerzitní basketbal za Duke, než byl draftován na 21. místo celkově Portland Trail Blazers v draftu NBA v roce 2011.

Doporučuje: