Logo cs.boatexistence.com

Hraje Indie kvalifikace na mistrovství světa?

Obsah:

Hraje Indie kvalifikace na mistrovství světa?
Hraje Indie kvalifikace na mistrovství světa?

Video: Hraje Indie kvalifikace na mistrovství světa?

Video: Hraje Indie kvalifikace na mistrovství světa?
Video: ČESKO VS USA SOUBOJ O BRONZ MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI 2022 (CZE KOMENTÁŘ) 2024, Smět
Anonim

Kvalifikace na Mistrovství světa ve fotbale 2022: Indie hraje remízu 1:1 proti Afghánistánu, vstupte do třetího kola kvalifikace Asijského poháru. … Dauhá: Indie skórovala z vlastního gólu brankáře Afghánistánu, když zakončili svou kampaň v kvalifikaci na mistrovství světa remízou 1:1 a zajistili si tak místo v dalším kvalifikačním kole Asijského poháru v úterý.

Proč má Indie zakázán vstup na mistrovství světa?

Indie sama odstoupila z finále mistrovství světa ještě před začátkem turnaje. Celoindická fotbalová federace uvedla různé důvody pro stažení týmu, včetně cestovních nákladů, nedostatek tréninkového času a ocenění olympijských her nad mistrovstvím světa.

Jak mohu sledovat kvalifikace mistrovství světa v Indii?

Živé přenosy kvalifikací na mistrovství světa, živé výsledky a nejdůležitější výsledky kvalifikací na mistrovství světa – Kvalifikace na mistrovství světa pouze na Hotstar.

Které mistrovství světa se koná v Indii?

Mistrovství světa ve fotbale hráčů do 17 let 2017 bylo 17. mistrovství světa ve fotbale hráčů do 17 let, mezinárodní fotbalový turnaj, který se koná každé dva roky a soutěží národní týmy mužů do 17 let. Turnaj pořádaný FIFA se konal v Indii mezi 6. a 28. říjnem 2017, poté, co zemi byla dne 5. prosince 2013 udělena práva na pořádání.

Jaká je pozice Indie ve FIFA 2020?

Indie klesla o dvě místa na 107. v žebříčku FIFA v nejnovější aktualizaci, která byla oznámena ve čtvrtek.

Doporučuje: