Logo cs.boatexistence.com

Umírá horacio na narkotika?

Obsah:

Umírá horacio na narkotika?
Umírá horacio na narkotika?

Video: Umírá horacio na narkotika?

Video: Umírá horacio na narkotika?
Video: Audiokniha s titulky: William Shakespeare. Osada. Být či nebýt, toť otázka. 2024, Smět
Anonim

Carrillo byl klíčovým hráčem při honu na Pabla Escobara a další kolumbijské drogové barony a osobně proti nim vedl několik razií, včetně razií, které zabily Jose Rodrigueze Gachu a Gustava Gaviriu. V roce 1992, byl zabit při přepadení v 9. ulici Medellínským kartelem

V jaké epizodě zemře Horacio Carrillo?

Sezóna 2, Episode 4: 'Dobrí, zlí a mrtví' Postava plukovníka Horacio Carrillo v „Narcos“byla považována za volně založenou na Col. Hugo Martínez, vůdce policejní jednotky Search Block, kterou prezident Gaviria pověřil lovem Pabla Escobara.

Zemře Horacio Carrillo na narkotika?

Carrillo a jeho konvoj byli přepadeni ozbrojenci z Medellínu a Carrillo byl těžce zraněn několika výstřely… Carrillova smrt byla velkou ranou pro kolumbijskou vládu a hon na Escobara. Jeho nástupcem se stal Hugo Martinez, veterán z konfliktu FARC.

Zemře Jaime na narkotika?

Jaime Mendoza (zemřel 1992) byl kolumbijský obchodník s drogami. Ricardo však zůstal věrný Escobarovi. Priscos přepadli laboratoř a zabili všechny Mendozovy bodyguardy.

Skutečně Escobar zabil Carrilla?

Carrillo a jeho konvoj byli přepadeni ozbrojenci z Medellínu a Carrillo byl těžce zraněn několika výstřely … Escobar tím Carrilla posmíval a několikrát ho vystřelil, aby pomstil svého bratrance Gustavo. Carrillova smrt byla velkou ranou pro kolumbijskou vládu a hon na Escobara.

Doporučuje: