Logo cs.boatexistence.com

Skončí vincenzo a cha young spolu?

Obsah:

Skončí vincenzo a cha young spolu?
Skončí vincenzo a cha young spolu?

Video: Skončí vincenzo a cha young spolu?

Video: Skončí vincenzo a cha young spolu?
Video: Song Joong-ki shows Jeon Yeo-been how much he missed her | Vincenzo Ep 20 [ENG SUB] 2024, Smět
Anonim

Po časovém skoku Cha-young cestuje na M altu na diplomatickou misi a Vincenzo se s ní na jeden den setkává. Sdílejí vášnivý polibek a říkají, jak moc se jim stýská, ale nechají toho také mnoho nevyřčeného. Oba chápou, proč neskončili spolu a proč spolu být nemohou.

Má Vincenzo šťastný konec?

Série končí tím, že Vincenzo (Song Joong-ki) prchá na ostrov poblíž M alty poté, co se pomstil šéfovi Babel Group Jang Jun-woo (Ok Taecyeon). Zlato, o které mu šlo, je však stále s Hong Cha-young (Jeon Yeo-been). To ponechává dveře otevřené pro jeho pravděpodobný návrat do Koreje.

Umírá Hong Cha Young ve Vincenzo?

Jang Han-seok se pak pokusí zastřelit Vincenza, ale dojdou mu náboje. Zatímco Cha-young přežije, Jang Han-seo takové štěstí nemá, což vede Vincenza k hledání pomsty.

Jaký je konec Vincenza Cassana?

Horkosladký konec

Vincenzo se vplížil s delegací a měl sladké shledání s Cha Young Bohužel tam mohl být jen jeden den a měl brzy opustit Jižní Koreu. Vincenzo dává Cha Youngovi vědět, že je nyní hlavou rodiny Cassano zpět v Itálii.

Co se stane ve Vincenzo Episode 20?

Vincenzo mu říká, aby se šel omluvit Han-seovi, a sundá Joon-woovi hodinky, aby si je nechal jako trofej Jakmile odejde, Vincenzo zvažuje, že zavolá Cha-youngovi, ale nakonec se otočí vypnout svůj telefon a místo toho ho zahodit. Setká se s Young-woonem a vedoucím týmu Ahnem, který mu dá korejský pas.

Doporučuje: