Logo cs.boatexistence.com

Byl syn randy moss povolán?

Obsah:

Byl syn randy moss povolán?
Byl syn randy moss povolán?

Video: Byl syn randy moss povolán?

Video: Byl syn randy moss povolán?
Video: Gregory Chaitin: Complexity, Metabiology, Gödel, Cold Fusion 2024, Smět
Anonim

LSU měla na draftu NFL 2020 rekordních 14 vybraných hráčů, ale v této skupině chyběla alespoň jedna pozoruhodná postava. Pevný konec Thaddeus Moss, syn širokopásmového přijímače Randyho Mosse do Síně slávy, nebyl přijat a místo toho podepsal s Washington Redskins jako nedraftovaný volný hráč.

Byl syn Randyho Mosse draftován do NFL?

skončili draftováni, zatímco ostatní dva se museli probojovat na soupisku NFL jako nedraftovaní volní hráči. Mossův syn, Thaddeus Moss, skončil s fotbalovým týmem Washingtonu. Během sezóny 2020 však nehrál kvůli zranění a nedávno mu bylo odpuštěno.

Proč byl Thaddeus Moss nedraftovaný?

Zdroje více týmů uvádí, že zdravotní obavy týkající se zranění chodidla a trvanlivosti hrály roli v tom, že Moss přešel bez návrhu. … Jiný tým řekl, že Mosse bolelo, že netestoval před draftem a měli pocit, že je pomalý se špatným tělem, ale dobrý hráč na univerzitní úrovni.

Co teď dělá Thaddeus Moss?

Thaddeus Moss zůstane u the Cincinnati Bengals. Podle Richarda Skinnera je Moss v současné době na tréninku Bengals, což téměř jistě znamená, že byl podepsán do tréninkového týmu.

Je Zack Moss syn Randyho Mosse?

Moss je náhodou synem člena Síně slávy NFL a bývalého patriota Nové Anglie Randyho Mosse, který druhý den oslavil obrovský úlovek svého syna na ESPN.

Doporučuje: