Logo cs.boatexistence.com

Co znamenají overs a unders v betway?

Obsah:

Co znamenají overs a unders v betway?
Co znamenají overs a unders v betway?

Video: Co znamenají overs a unders v betway?

Video: Co znamenají overs a unders v betway?
Video: What is the Over Under? Learn how to bet on totals 2024, Smět
Anonim

nad/pod 0,5 gólu je sázkový trh, na kterém sázkaři sázejí na celkový počet gólů (oba týmy) vstřelených v zápase sázky na více/pod 0,5 gólu pokrývají 90 minut plus další čas, ale ne čas navíc. … Pokud například vsadíte na více než 2,5 gólu, musíte v zápase padnout 3 nebo více gólů, abyste vyhráli.

Co znamená méně než 1,5 v betway?

Oba poločasy pod 1,5 gólu MarketExplained To znamená, že sázíte na méně než vstřelených gólů v KAŽDÉ polovině zápasu Jak to funguje Pokud je skóre v 1. poločase 1- 0=gól vstřelený v poločase a konečné skóre končí 2:0=gól vstřelený v poločase Vyhráváte svou sázku.

Co jsou plusy a mínusy v betway?

Co je sázení na nad/pod? Sázení na nad/pod úroveň nabízejí sázkové kanceláře v řadě různých sportů. Na rozdíl od sázek na výhru/remízu/výhru se nad/nezabývá počet případů, kdy se něco stane nebo jak dlouho trvá, než se něco stane v určitém zápase, spíše než konečný výsledek

Co znamená méně než 1,75 cíle?

Pod 1,75 je POLOVIČNÍ ZTRÁTA . Nad 1,75 je POLOVIČNÍ VÝHRA.

Co znamená méně než 2,5 cíle?

Under 2,5 Goals je oblíbená fotbalová sázka, která doslova znamená, že sázíte na to, že ve fotbalovém zápase padne méně než 2,5 gólu. To znamená, že byste tuto sázku vyhráli pod 2,5 gólu, pokud by zápas, na který byste vsadili, nepřinesl žádný gól, jeden gól nebo dva góly.

Doporučuje: